Poutníci

Poutníci on Tšekin bluegrass kokonaisuus, voimakkaasti vaikutusvaltainen toisen aallon genre.

Ryhmä perustettiin vuonna 1970; sen laulaja ja basisti Jiri Pola on ollut konsernin palveluksessa vuodesta 1981. Vuosina 1989 ja 1990, ryhmä sai paras ei-amerikkalainen Bluegrass Record of the Year American järjestön säilyttäminen ja kehittäminen Bluegrass Music. He ovat kiertäneet ympäri Eurooppaa toistuvasti. Lisäksi sävellyksiä, he covereita American taiteilijoiden kuten Lester Flatt, Bill Monroe, Tennessee Ernie Ford, ja Gordon Lightfoot.

Jäsenet

  • Frantisek Linharek
  • Josef Sulak
  • Miroslav Korman
  • Robert Křesťan
  • Jiri Pola - laulu, basso
  • Zdenek Kalina - kitara, laulu
  • Miroslav Hulan - kitara
  • Honza Maca - mandoliini, viulu
  • Petr Brandejs - banjo

Diskografia

  • Poutníci, 1987
  • Tielleni Strangers, 1989
  • Chromí Kone, 1990
  • Days Of vanhat hyvät ajat, 1991
  • Poutníci Live 1991
  • Je v nás, 1992
  • Písně brněnských kovbojů, 1994
  • Co už je pryč, 1997
  • Krajní Meze, 1998
  • Vzpomínky, 1999
  • Plac smích, 2003
  • Poutníci 2006, 2006
(0)
(0)
Edellinen artikkeli Philippe de Mézières
Seuraava artikkeli Rainbow Six Siege

Kommentit - 0

Ei kommentteja

Lisääkommentti

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Merkkiä jäljellä: 3000
captcha