Xentrix

Xentrix ovat brittiläinen thrash metal bändi 1980 kotoisin Preston. Xentrix olivat yksi johtavista valot Britannian Thrash liikkeen. Heillä oli musiikkivideoita niiden kannessa Ray Parker Jr., Jr: n Ghostbusters, kenen etu? ja niiden seurata Order of Chaos, jotka olivat säännöllisesti ilma aikaa Headbangers Ball. Xentrix suurin näyttely oli Wembley vuonna 1991, avaa Slayer. Xentrix koskaan saanut maailmanlaajuista mainetta, mutta oli monia maanalainen esityksiä yleisömenestys yli 2000 5000 ihmistä läsnä. Vuodesta 2006 Xentrix oli myynyt yli 500000 levyä maailmanlaajuisesti.

Historia

Kiivetä tikkaita ja Shattered Existence

Bändi sai kuuluisuutta, kun sen demo herätti kiinnostusta 5 tähden luokituksen Kerrang-lehden. Roadrunner Records jälkeen yhteyttä bändi kysyä heiltä, ​​miksi he ei ollut lähetetty kopio, ja järjestetty koe bändin kanssa. Kun koe, bändi allekirjoitettiin etiketti ja äänitti ensimmäisen albuminsa Shattered Existence kesällä 1989 ja kiertänyt Sabbat tukemaan albumi.

, Joiden Advantage

Vuonna 1990 yhtye edessä pieni pala kiista / julkisuutta vapauttamaan niiden kannessa Ray Parker Jr.: n Ghostbusters teema, jossa alkuperäisiä taideteoksia yhtenäisen oli luvattoman käytön Ghostbusters logo. Yksittäinen myöhemmin julkaistiin uudelleen käyttämällä eri kansi. Rata oli alun perin kirjattiin BBC Radio Eräänä perjantai Rock Show sekä useita muita, jotka jäävät julkaisemattomia.

Yhtye pääsi myös uusiin korkeuksiin, kun ne avataan Bay Area Thrash Metal bändi testamentin. Myöhemmin samana vuonna he äänitti toisen albuminsa, joiden Advantage? joka sai heidät vielä enemmän kiinnostusta ja ensimmäisen musiikkivideon albumin nimikkokappale. Sweden Rock lehti sanoi, että kappaleet ", joiden etu" ja "Kysymyksiä" olivat thrash metal klassikot .. edistämiseksi, joiden Advantage? ne kiersi thrash metal bändi Sabbat.

Laimennetaan Taste

Vuonna 1991 yhtye julkaisi laimennetaan Taste EP joka oli kaksi uutta biisiä bändin sekä live-albumin. Loput 1991 näki Xentrix pääesiintyjänä Yhdistynyt kuningaskunta kiertue, ottamalla uusi bändi Skyclad ja palata Hammersmith, tällä kertaa aukko brasilialaisen thrash metal yhtye Sepultura.

Kin ja lasku

Vuonna 1992 bändi päätti ottaa eri suuntaan heidän albuminsa Kin, omaksumalla progressiivinen tyyliin heidän musiikkiaan, joka oli monien mielestä olla bändin suurin virhe. Musiikkivideo kuvattiin albumin avausraita "Order of Chaos" ja sai jotkut radiosoittoa MTV, bändi myöhemmin vapauttaa EP on sama nimi. Kun Euroopan kiertueen tukee Saksan bändi Tankard, bändi palasi Yhdistyneeseen kuningaskuntaan pelata mikä olisi heidän lopullinen kiertueella Chris Astley ruorissa. Astley lopulta jätti yhtyeen tallennuksen jälkeen demo useita uusia kappaleita, joista osa päätyi vitsaus, julkaistiin vuonna 1996.

Astley lähtöä ja Scourge

Yhtye sitten uudistettu jälkeen ajan käyttämättömänä kanssa uuden laulajan, Simon Gordon, ja kitaristi, Andy Rudd. Tämä riviin julkaistiin 1996 vitsaus vain ennen lakkauttamista puutteen vuoksi kiinnostusta Yhdistyneen kuningaskunnan sitten vähenemässä metallin kohtaus.

2006 Reunion ja lopussa

Bändi lyhyesti uudisti sen klassinen linja-up pieni määrä päivämäärien Britanniassa alkuvuonna 2006 Yksi näistä osoittaa sisältyi tukea Onslaught ja Evile. Syyskuussa 2006 ilmoitettiin, että yhtye oli pilkkominen ilman aikomusta uudistaa tulevaisuudessa.

2013 jälleennäkeminen ja uutta materiaalia

4. helmikuuta 2013 se oli ilmoittanut kautta Evile Facebook-sivulla, että yhdistynyt Xentrix olisi liittyä Kreator ja Evile kolmen näyttelyssä UK kiertue huhtikuun lopulla. Tämä oli aluksi koko Shattered Existence line-up, mutta myöhemmin tänä vuonna basisti Paul MacKenzie vasemmalle, korvataan Chris Shires. 15. helmikuuta yhtye ilmoitti, että heillä on uutta materiaalia toimii. 8. elokuuta 2013 Xentrix pelataan Sophie Lancaster esitystekniikka Bloodstock Open Air Festival, ja joulukuussa he soittivat kolme tasalla otsikko kiertueen Britanniassa.

Valitse osoittaa jatkui alkuvuonna 2014 ja Up Hammers Festival Ateenassa, Kreikassa 8. maaliskuuta he soittivat uusi laulu "World of Mouth" ensimmäistä kertaa, käynnissä sisällyttää sen heidän joukko tukemisessa Overkill niiden Britannian kiertueella, alkaen Lontoossa 13. maaliskuuta.

Nykyinen kokoonpano

  • Chris Astley - kitara / laulu, 1985-1994, 2006, 2013-
  • Kristian Havard - kitarat, 1985-1997, 2006, 2013-
  • Chris Shires - basso, 2013-
  • Dennis Gasser - rummut, 1985-1997, 2006, 2013-

Entiset jäsenet

  • Dacaw Hough - laulu, 1985
  • Sean Owens - laulu, 1985
  • John Brennan - rummut, 1985
  • Dave Catchpole - rummut, 1986
  • Peter Hiller - basso, 1985
  • Steve Hodgson - basso, 1986-1987
  • Mel Gasser - basso, 1987
  • Simon Gordon- laulu, 1995-1997
  • Andy Rudd - kitarat, 1995-1997
  • Carl Arnfield - koskettimet, 1992
  • Paul MacKenzie - basso, 1985-1997, 2006, 2013

Diskografia

  • Shattered Existence - 1989
  • Ghostbusters - 1990
  • , Joiden Advantage? - 1990
  • Laimennetaan Taste - 1991
  • Kin - 1992
  • Order of Chaos - 1992
  • Demo -1994
  • Vitsaus - 1996

Viitteet

  • ^ "2013 UK kiertue ilmoitus". Haettu 04 helmikuu 2013.
  • ^ "Reunited Xentrix Varaus Showta, valmistautuu Kirjoita New Music". Haettu 15 helmikuu 2013.
(0)
(0)
Edellinen artikkeli V. O. Chidambaram Pillai
Seuraava artikkeli Port Wentworth, Georgia

Kommentit - 0

Ei kommentteja

Lisääkommentti

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Merkkiä jäljellä: 3000
captcha